Over ons

Drogisterij Piet heeft in Purmerend vier filialen. Dat geeft veel voordelen omdat we vrijwel altijd binnen afzienbare tijd ook heel specialistische producten kunnen leveren. En is er in één van onze winkels eens iets niet direct leverbaar dan zorgen we dat het razendsnel uit een ander filiaal toch beschikbaar komt.

Vitamines en voedingssupplementen maar zeker ook homeopathische producten zijn belangrijk in ons assortiment. Omdat de wetgeving is aangepast over wat er op verpakkingen mag worden vermeldt is het van het grootste belang dat medewerkers alles van deze producten weten. Daarom wordt er veel aandacht besteedt aan opleiding en nascholing. In iedere winkel staan gediplomeerde drogisten en assistent drogisten. Er is daarom altijd iemand die u bij verantwoord gebruik van voedingssupplementen en zelfzorgmiddelen het juist advies kan geven.

Daarnaast hebben wij alles wat de mondhygiëniste u voorschrijft. Alles om uw voeten te verzorgen en natuurlijk alle gespecialiseerde reinigingsmiddelen en huishoudproducten.

Nagellak, oogschaduw en alle andere mooi-makers die je maar kan bedenken worden natuurlijk ook bij ons verkocht. Voor de gevoelige of overgevoelige huid en voor iedereen die bewust natuurlijke en biologische producten wil gebruiken. We zijn van alle markten thuis. Niet alleen voor decoratieve cosmetica maar ook huidverzorging van bijvoorbeeld Louis Widmer en daarnaast veel nieuwe en innovatieve merken.

Drogisterij Piet legt zich voor een groot gedeelte op een “BIO”assortiment. In alle productgroepen zullen verantwoord geproduceerde, dierproefvrije en biologische producten een veel belangrijkere plaats innemen. Van babyvoeding tot schoonmaakproducten. In alle groepen zijn tegenwoordig merken en lijnen die schoner, gezonder, dierproefvrij en minder milieu belastend zijn. Drogisterij Piet gaat zich daar helemaal op richten en we merken dat onze klanten dat waarderen.

Wij proberen verder altijd vooraan te staan als het gaat om nieuwe producten en hypes. Dat houdt winkelen bij drogisterij Piet altijd spannend. En als er iets niet is en moeilijk te krijgen gaan we tot het uiterste om het toch voor u te vinden.