Historie

In 1961 opende drogisterij Piet haar eerste vestiging aan het Wormerplein. Tijden zijn veranderd, want in die tijd verkocht een drogist ook verf, behang, petroleum uit een pomp en losse kruiden enz.

In 1972 volgde een tweede winkel aan de Henry Dunantstraat. Een noodwinkel in de gloednieuwe wijk Wheermolen. Inmiddels is een aantal van de toen gebouwde flats alweer vervangen door andere eigentijdse appartement gebouwen. De tijd gaat snel zullen we maar zeggen.

Naast de winkel in de Wheermolen volgde in 1991 de derde winkel aan het Meerland in de volgende nieuwbouwwijk van Purmerend, de Purmer-zuid.

Naast deze vestigingen zijn er ook winkels op IJburg en het centrum van Amsterdam, aan de Kleverparkweg in Haarlem, het winkelcentrum Middenwaard in Heerhugowaard en het Diemerplein in Diemen.

Drogisterij Piet heeft zich gespecialiseerd in gezondheidsproducten zoals vitaminen, voedingssupplementen en geneesmiddelen. Een andere peiler is de parfumerie-afdeling met een aantal hoogwaardige cosmeticamerken en geurlijnen. De nadruk ligt hier op producten voor de probleemhuid.

Als u in Purmerend woont en niet in de gelegenheid bent om een van de winkels te bezoeken heeft drogisterij Piet een bezorgdrogist dienst opgezet. Alle producten die voorradig zijn en die voor 15.00 uur zijn besteld worden dezelfde dag kosteloos bezorgd. Hierin is drogisterij Piet uniek in Nederland.